×
 

Sandviks blir en del av AcadeMedia

Företaget Sandviks blir en del av AcadeMedia. Många känner till Sandviks via deras olika böcker och den populära bokklubben för barn – Goboken.

Utöver böcker har Sandviks även ett brett utbud av digitala tjänster och communities.

-Sandviks har lång erfarenhet av att skapa inspiration och läsglädje hos barn redan från tidig ålder, och det känns spännande att de nu blir en del av AcadeMedia. Tillsammans kommer vi att kunna utveckla utbildningsrelaterade produkter och tjänster som stärker barns lärande och utveckling, säger AcadeMedias VD Marcus Strömberg.

Sandviks böcker har skänkt läsglädje till många familjer i flera decennier. De riktar sig till familjer med barn i åldrarna 0–6 år och nya produkter utvecklas alltid med utgångspunkt i aktuell forskning kring barns läsning. Sandviks prenumerationskoncept ”rätt bok vid rätt tidpunkt” är väldigt uppskattat.

-Det finns mycket som förenar Sandviks ambition med det fina arbete som görs på våra förskolor när det kommer till att väcka barns intresse för böcker och läsning, säger Marcus Strömberg.

-Sandviks har funnits i snart 60 år och AcadeMedias första förskolor öppnade på mitten av 1980-talet. Genom att kombinera den expertis och erfarenhet som finns inom våra respektive verksamheter kan vi bidra till att främja läsning hos barn i flera länder, säger han.

Läs mer om Sandviks på https://www.goboken.se/