×
 

Praktisera hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att praktisera hos oss på AcadeMedia!

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag och vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Vi har verksamheter i Sverige, Norge, Tyskland och Nederländerna. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Tillsammans är vi med och leder utvecklingen av framtidens utbildning.

Jag har utvecklat mina yrkeskunskaper genom att delta i samt driva kreativa projekt av varierande storlek och dessutom haft väldigt kul under tiden!

Hilda Englund,
Grafisk designer, Brobygrafiska

Jag fick chansen att utvecklas i en rolig och kreativ miljö genom att vara delaktig i stort som smått, och dessutom driva ett eget projekt från start till mål.

Isabelle Haarala,
Event manegement, Yrgo

Vad kan man förvänta sig av praktik hos oss?

Din första dag hos oss tilldelas du en handledare som du arbetar tillsammans med under praktikperioden. Efter din introduktion kommer du att få arbeta med skarpa uppdrag och projekt antingen enskilt eller i en arbetsgrupp.  

För oss är det viktigt att du får en utvecklande och lärorik praktikperiod hos oss. Vi tror att du kommer trivas om du precis som vi tycker om att jobba i team och att hela tiden sträva efter att göra saker bättre, både för våra förskolor, skolor och enheter och för varandra i vardagen. 

Välkommen med din ansökan

Som praktikant hos AcadeMedia ingår du i en större helhet och du har stor möjlighet till utveckling. Alltid med fokus på vår gemensamma uppdrag att genom utbildning förändra människors liv och skapa en bättre och mer hållbar framtid.