×
 

Rekordmånga läser AcadeMedias YH-utbildningar   

Yrkeshögskolan är en viktig och effektiv utbildningsform som bidrar till att många får jobb i branscher med stora rekryteringsbehov. Den här hösten läser fler än 10 000 studerande vid någon av AcadeMedias yrkeshögskolor.

- Vi är stolta över att vi är med och bidrar till en utbildningsform som har stor betydelse för Sverige och det svenska näringslivet, säger Christer Hammar, chef för AcadeMedias vuxenutbildning.  

-Att vi nu erbjuder fler än 10 000 deltagare möjligheten till en ny framtid genom våra YH-utbildningar innebär både att svenska företag blir mer konkurrenskraftiga och att fler kommer ut i rätt sysselsättning, säger han. 

Att fler än någonsin väljer att läsa AcadeMedias yrkeshögskoleutbildningar beror både på att de håller hög kvalitet och att de möter de behov som finns på arbetsmarknaden, menar Christer Hammar. 

-Vi har ett nära och bra samarbete med näringsliv och branschorganisationer, och de som läser våra utbildningar är nöjda. Yrkeshögskolan är en viktig utbildningsform och det är glädjande att våra utbildningar blir förstavalet för allt fler, säger han. 

Du kanske också är intresserad av