×
 

Ny HR-direktör på AcadeMedia

– Att det blir just utbildningsbranschen är ingen slump. Den berör alla på något sätt. AcadeMedia känns som ett mycket spännande företag med framtiden för sig, säger Carina Swerlander.

AcadeMedia är idag Sveriges största utbildningsföretag med 2 000 medarbetare på 70 skolor och utbildningsenheter.

– AcadeMedia växer snabbt och jag vill bidra till att alla medarbetarna känner sig delaktiga i företagets utveckling och att de känner stolthet för företaget.

Tidigare i år gick AcadeMedia samman med Bures utbildningsbolag Anew Learning, de två bolagen verkar nu under namnet AcadeMedia AB.

– Personalen är oerhört viktig i sådana processer. Jag har även tidigare varit med om organisatoriska förändringar som berör många medarbetare och en av de viktigaste lärdomarna är att alla måste vara delaktiga. Jag brinner för att skapa den struktur och det engagemang som måste finnas i allt detta, säger Carina Swerlander.

Marcus Strömberg är VD på AcadeMedia.
– Carinas erfarenhet och stora kunskap inom HR-området kommer att betyda mycket både för AcadeMedia och för våra dotterbolag. Vi är en drivande kraft inom skolutvecklingen i Sverige. Det kan vi vara tack vare styrkan som finns hos alla som arbetar hos oss, säger han.

Carina Swerlander börjar sin nya tjänst vid årsskiftet.