×
 

Ny chef för Pysslingen Förskolor

Sara Lindberg kommer att tillträda rollen som chef för Pysslingen Förskolor den 1 september. Hon efterträder då Veronica Rörsgård som går vidare internt inom AcadeMedia och blir segmentschef för Internationell Förskola.

-Jag är mycket glad att Sara har tackat ja till att leda Pysslingen Förskolor framöver. Sara har en gedigen erfarenhet av att leda verksamhet både som linjechef och stabschef. Hon har också ett mycket uppskattat ledarskap och ett starkt driv för att fortsätta att utveckla verksamheten. Pysslingen Förskolor är en fantastisk organisation och det känns mycket bra att ha Sara vid rodret för den fortsatta resan mot att bli ledande inom svensk förskola, säger Veronica Rörsgård.

Sara har en gedigen erfarenhet av utbildning och började sin resa inom Pysslingen som förskollärare år 1998. Under åren har hon arbetat både som lärare, utvecklingsledare och med kompetensutveckling av pedagoger och ledare. De senaste 10 åren har Sara haft rollen som kvalitetschef och bland annat arbetat fram system för att bedöma förskolornas kvalitet samt bidragit till utvecklingen av den norska förskoleverksamhetens kvalitetsarbete.

De senaste 3 åren har Sara även varit skolchef med ansvar för 16 förskolor organiserade under 3 rektorer. Hon har även haft ansvar för Pysslingens digitaliseringsråd samt drivit  arbetet med Pysslingens måltidsfrågor.

-Det känns väldigt inspirerande att i en ny roll få förtroendet att fortsätta driva utvecklingen av Pysslingen Förskolor utifrån den fina plattform vi byggt upp under många år, säger Sara Lindberg. Jag ser fram emot att tillsammans med alla våra engagerade medarbetare fortsätta arbetet med att skapa trygga och stimulerande dagar för alla våra barn, avslutar Sara.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta:

Veronica Rörsgård, +46 730-55 17 20

Sara Lindberg, +46 707-33 86 76

Fakta: Pysslingen Förskolor

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag med 110 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.