×
 

Vi vill utveckla den svenska skolan

Som en av landets största utbildningsanordnare förvaltar AcadeMedia ett stort förtroende. Vi ska erbjuda utbildningar av hög kvalitet till alla som väljer oss och vi ska använda de resurser vi tilldelas på ett ansvarsfullt och transparent sätt.

AcadeMedia är ett långsiktigt utbildningsföretag med ett orubbligt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag går fler än 180 000 barn, elever och deltagare till våra verksamheter, och vår viktigaste uppgift är att ge alla de förutsättningar de behöver för att nå utbildningens mål.

Privata företag i välfärden är en fråga som engagerar många. Friskolor, inte minst större skolkoncerner, ges ofta en central roll i skoldebatten. Många har åsikter och många är också intresserade av vad vi tycker i frågor som rör exempelvis skolval, kösystem, skolpeng, vinster och betyg.

På de här sidorna hittar du information om hur AcadeMedia som koncern resonerar i flera av de här frågorna. Du hittar också de remissvar vi skrivit till olika statliga skolutredningar de senaste åren.

Om du inte hittar det du söker är du välkommen att ställa din fråga via frågeformuläret längst ner på den här sidan. Du kan också tipsa oss om frågor och ämnen som du tycker att vi borde lyfta på den här delen av vår webbplats.

Ställ en fråga

Hittar du inte svaret på din fråga? Använd formuläret nedan för att ställa din fråga till oss.