×
 

Plushögskolan och Plusgymnasiet blir en del av AcadeMedia

Plushögskolan är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskoleutbildningar under namnen Teknikhögskolan och Affärshögskolan. Affärshögskolan startade i Uddevalla 2006 och finns nu i Stockholm, Västerås, Linköping, Örebro, Göteborg och Jönköping.  Hösten 2011 startas även en utbildning i Karlstad. Teknikhögskolan startade i Göteborg 2003 och finns sedan 2010 även i Stockholm.

Plusgymnasiet startade 2008 och har idag skolor i Göteborg, Kristianstad, Skövde, Jönköping, Stockholm, Norrköping, Uddevalla och Örebro. Hösten 2011 planeras nya starter i Karlstad, Malmö, Varberg, Falun och Sundsvall. Programmen varierar från skola till skola.

– Plushögskolan och Plusgymnasiet är stabila och framgångsrika verksamheter. Entreprenörskraften i de båda verksamheterna är imponerande och vi har mycket att lära av såväl deras arbetssätt i klassrummen, som av deras sätt att skapa attraktiva utbildningar, säger Martin Sandgren, Operativ Chef på AcadeMedia

Båda verksamheterna kommer att drivas på samma sätt som tidigare och behålla både namn och profil. Frida Fjellman och Joel Hegardt kommer att fortsätta i sina roller som VD för Plushögskolan respektive VD för Plusgymnasiet.