×
 

Beltton väljer AcadeMedia Rekrytering som leverantör av rekryteringstjänster

Beltton är ett snabbt växande företag som med hjälp av en rikstäckande säljkår tillhandahåller innovativa kvalitetsprodukter inom kontorsmiljö. Beltton Svenska AB ingår i Finländska Wulff-Group Plc, koncernen är verksam i Norden samt i de Baltiska länderna.

Att jobba som säljare på Beltton är en fantastisk skola för den som vill utveckla sin förmåga till försäljning. Beltton tillhandahåller för sina säljare såväl bra möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling som goda villkor i form av garantilön, provisioner och förmåner.

– Vi valde AcadeMedia Rekrytering som partner utifrån dels deras nationella närvaro och erfarenhet men framför allt för att vi såg att deras rekryteringskonsulter förstod våra behov och utstrålade en vilja att hjälpa oss lösa våra högt satta mål, säger Veijo Ågerfalk, VD på Beltton Svenska AB.

Samarbetet inleddes i slutet av mars och har redan resulterat i att ett flertal nyrekryterade säljare är på väg in i Belttons verksamhet. Inom AcadeMedia Rekrytering är ett flertal rekryteringskonsulter inblandade i att parallellt rekrytera säljare till olika delar av landet.


För mer information kontakta Henrik Björklund, 031-704 80 07, henrik.bjorklund@academedia.se.