×
 

AcadeMedia och Jobbet.se lanserar effektiva rekryteringstjänster

”Våra utbildningar förväntas leda till jobb och riktar sig mot branscher där det behövs arbetskraft. Det känns därför naturligt att ha en rekryteringsverksamhet som förstärker våra övriga erbjudanden”,säger Marcus Strömberg, VD AcadeMedia.

I Göteborg, Örebro och Halmstad är samarbetet mellan AcadeMedia och Jobbet.se redan igång. Verksamheten expanderas till ytterligare städer inom kort.
AcadeMedia utbildar varje år tusentals personer inom branscher som till exempel IT, media och ekonomi. Utbildningarna styrs helt av marknadens efterfrågan och från och med nu kommer dessa personer att ges tillgång till Jobbet.se och AcadeMedias gemensamma CV-databas.

”Vi har sökt i branschen efter rätt partner för våra rekryteringstjänster och såg ganska snart att Jobbet.se har vad som krävs. Jobbet.se har kommit långt i utvecklingen av Internetbaserade rekryteringstjänster”säger Henrik Björklund, Marknadschef med ansvar för AcadeMedia Rekrytering.

”Det unika i detta samarbete är att vi tillsammans har en mycket stor bas av välutbildad arbetskraft som ligger till grund för rekryteringstjänsterna. Redan idag kan arbetsgivare från hela landet gå direkt in på www.jobbet.se och hämta lämplig arbetskraft. När man vill ha stöd i samband med en rekrytering så finns AcadeMedia Rekryterings lokalkontor med professionella rekryterare till hands” säger Sofie Skaränger, VD Jobbet.se.