×
 

AcadeMedia nominerat till årets nykomling i Universum Awards– Det är alltid roligt att uppmärksammas på det här sättet och vår ambition är att vara utbildningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare. Att berätta om vilka möjligheter som finns inom AcadeMedia är naturligtvis viktigt för att attrahera medarbetare, säger Lisa Oldmark, HR-direktör på AcadeMedia.

– Vi har länge jobbat med att stärka ledarskapet på olika nivåer eftersom vi vet att ledarskapet är nyckeln till välmående och framgångsrika organisationer. Vi tycker också att alla medarbetare förtjänar en bra chef, säger hon.

Till våren startar AcadeMedia även ett traineeprogram för lärarstudenter, en satsning som Lisa Oldmark tror mycket på.

– Det är viktigt att få en bra start på karriären och vårt traineeprogram blir en brygga mellan studier och arbetsliv. Vi erbjuder studenterna en deltidsanställning på en skola och en möjlighet att lära känna sin kommande arbetsplats. De får dessutom en mentor som stödjer dem i yrkesrollen, något som vi vet är viktigt när man är ny. Förhoppningen är självklart att traineeprogrammet ska bli populärt och ett bestående inslag framöver, säger Lisa Oldmark.

Här kan du läsa Universums intervju med Lisa Oldmark.

Universum Awards inkluderar många olika priskategorier och bland övriga nominerade företag finns bland andra RISE, PwC, Trafikverket, Stockholms stad och TUI.

I juryn sitter:

Torgny Johnsson, personaldirektör Infranord
Ann Surtell, personaldirektör Retail and Brands
Claes Peyron VD Nova
Petter Nylander, VD Universum.